Τι είναι το οδοντικό εμφύτευμα;

16 Ιανουαρίου 20140

Το οδοντικό εμφύτευμα έχει τη μορφή μικρής βίδας κατασκευασμένης από τιτάνιο υψηλής ποιότητας και καθαρότητας Το τιτάνιο είναι μέταλλο που έχει αποδειχθεί βιοσυμβατό και εύκολα αποδεκτό από τον οργανισμό. Το οδοντικό εμφύτευμα τοποθετείται εντός του οστού της σιαγόνας και µε την πάροδο του χρόνου το εμφύτευμα ενσωματώνεται (οστεοενσωματώνεται) στο οστό της σιαγόνας Υπό φυσιολογικές συνθήκες, αυτή η διαδικασία επούλωσης μπορεί να διαρκέσει µόνο 6 εβδομάδες Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, μια στεφάνη, μια γέφυρα ή μια οδοντοστοιχία μπορούν να τοποθετηθούν µε ασφάλεια πάνω στο εμφύτευμα.

 

Ρωτήστε τον οδοντίατρό σας πώς μπορούν τα οδοντικά εμφυτεύματα να χρησιμοποιηθούν στη δική σας συγκεκριμένη περίπτωση.

dontia

           ΦΥΣΙΚΟ ΔΟΝΤΙ                                                                           ΟΔΟΝΤΙΚΟ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ ΜΕ ΣΤΕΦΑΝΗ

Οδοντικά Εμφυτεύματα – η συνειδητή επιλογή

Τα οδοντικά εμφυτεύματα παρέχουν µία σταθερή βάση για τα τεχνητά δόντια που αντικαθιστούν τα φυσικά µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα Οδοντικά Εμφυτεύματα αποτελούν αξιόπιστη επιλογή… εάν κάποια ασθένεια οδηγήσει σε απώλεια δοντιού. Σε κάθε ηλικία, η περιοδοντίτιδα, η τερηδόνα ή άλλες ασθένειες μπορούν να προκαλέσουν απώλεια δοντιών. Τα οδοντικά εμφυτεύματα αποτελούν τότε την ιδανική λύση για τα χαµένα σας δόντια… εάν ένα ατύχημα σας προκαλέσει απώλεια κάποιων δοντιών. Είτε σε αθλητικές δραστηριότητες, είτε στην καθημερινή ζωή, ένα ατύχημα μπορεί να σας κοστίσει ένα ή περισσότερα δόντια. Και στην περίπτωση αυτή τα οδοντικά εμφυτεύματα επαναφέρουν τη χαμένη εμφάνιση και λειτουργικότητα … εάν κάποια δόντια λείπουν εκ γενετής. Για τα δόντια που ποτέ δεν αναπτύχθηκαν κανονικά, το οδοντικά εμφυτεύματα παρέχουν τη συμπαγή βάση για τεχνητά δόντια.

Leave a Reply

Το οδοντιατρείο βρίσκεται στην Λεωφόρο 62 Μαρτύρων νούμερο 15, στο Ηράκλειο Κρήτης, ( περίπου 100 μέτρα μετά το ξενοδοχείο Καστέλο που είναι στην αρχή της Λεωφόρου και από την ίδια πλευρά της).

Τηλέφωνο επικοινωνίας
Email επικοινωνίας
Ακολουθήστε μας!
[wpdevart_like_box profile_id=”DentalPracticeNikosDramitinos” stream=”show” connections=”show” width=”300″ height=”350″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”el_GR”]
Υπηρεσίες

Γενική οδοντιατρική
Παιδοδοντία
Οδοντική χειρουργική
Αισθητική οδοντιατρική
Περιοδοντολογία
Κινητή προσθετική
Ακίνητη προσθετική
Χειρουργική στόματος
Ορθοδοντική

Ωράριο Ιατρείου
bt_bb_section_top_section_coverage_image