Επικοινωνία

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Το πρώτο ραντεβού είναι σημαντικό μιας και σε αυτό γίνεται μια αρχική επικοινωνία με τον ασθενή και ξεκινά να χτίζεται μια σχέση εμπιστοσύνης με τον γιατρό , κάτι που είναι πολύ σημαντικό για το μέλλον.

  https://dental-care.gr/wp-content/uploads/2023/11/xartis-dental-care-768x743.jpg
  Λεωφόρος 62 Μαρτύρων 15,
  Ηράκλειο, Κρήτη, 71304
  2810 319 976
  info@dental-care.gr
  Επικοινωνήστε με το ιατρείο για να κλείσετε το ραντεβού σας.

  Είπαν για εμάς

  Ελάχιστα μπορούμε να πετύχουμε χωρίς τη δική σας βοήθεια. Μόνο με την αρμονική συνεργασία μπορούμε να εξασφαλίσουμε τη διατήρηση της στοματικής σας υγείας όχι μόνο τώρα αλλά και στο μέλλον

  Sapho Kop
  Google reviews

  Ο γιατρός ήταν πολύ ευγενικός και επεξηγηματικός και με έκανε να νιώσω εξαρχής ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Έμεινα πραγματικά πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα των προσθετικών εργασιών που υλοποίησαν και θα συνιστούσα σε όλους ανεπιφύλακτα το συγκεκριμένο ιατρείο!!

  Τονια Τσοποβιτς
  Facebook reviews

  Best Dentist I have ever been. Professional service & very kind and helpful staff. I definitely recommend to anyone looking for a great dental care!

  Ανδριανός Συγριμής
  Google reviews

  Φοβερός επαγγελματίας προσιτός ως προς τον ασθενή, με εξαιρετικό προσωπικό. Εξηγεί όποια απορία δημιουργηθεί στο σχέδιο θεραπείας του ασθενή με απλό και κατανοητό τρόπο.

  Natasha Turcan Grisan
  Facebook reviews

  A very good, professional Dentist and assistant ! Everything clean! Thanks a lot for your good job! Yorgu thank you for staying with my baby boy

  Maristella Ouranou
  Google reviews

  Εξαιρετικός επαγγελματίας, ευγενικός και συνεπής στα ραντεβού του!! Πρόσχαρο και καταρτισμένο προσωπικό!! Πολύ όμορφος και ζεστός χώρος!!

  Marianna Stratigi
  Facebook reviews

  Καταπληκτικός γιατρός, πλήρως καταρτισμένος, αγαπάει πολύ αυτό που κάνει κ το αποτέλεσμα , όλων αυτών των στοιχείων ,φαίνεται στα χαμόγελα των ασθενών του ! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

  Αιμιλία Παπαγρηγοράκη
  Google reviews

  Άψογη εξυπηρέτηση από όλο το προσωπικό και τον γιατρο! Πολύ καθαρός χώρος και φιλόξενο. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη!!!

  Jerry Lyk
  Google reviews

  Πολύ καθαρός χώρος με άριστη εξυπηρέτηση και κατάρτιση πολύ καλή διαχείριση των ραντεβού με τακτική υπενθύμιση!!

  Nikos Kalivianakis
  Google reviews

  A really good dentist. He takes a lot of time for his patients and the practice is modern and contemporary. I also recommend visiting the dentist when visiting the island as a tourist. It’s best to call ahead of time and make an appointment. The location is also very central. You can walk directly to the shops.

  Giorgos Matthaiou
  Google reviews
  Άψογη εξυπηρέτηση. Πολύ σχολαστικός στη δουλειά του με λεπτομερειακή εξήγηση στην επέμβαση του. Ειλικρινά, πολύ ευχαριστημένος
  Joannis Messaritakis
  Google reviews
  One of the best dentists on the island. The practice is state-of-the-art in medicine. I can only recommend!
  bt_bb_section_top_section_coverage_image
  bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

  Πρόσφατα άρθρα

  Τι είναι ορθοδοντική;
  admin3 Μαρτίου 2020
  Τι είναι ορθοδοντική;
  Ορθοδοντική είναι η ειδικότητα της οδοντιατρικής η οποία ασχολείται με τις οδοντογναθικές ανωμαλίες που παρουσιάζουν άτομα των οποίων: τα δόντια δεν έχουν τη σωστή θέση (στραβά δόντια),τα επάνω με τα κάτω δόντια δεν συγκλείνουν φυσιολογικά, και η σχέση της άνω και κάτω γνάθου είτε μεταξύ τους είτε με το πρόσωπο δεν είναι φυσιολογική.
  Master Provider FASTBRACES
  admin17 Φεβρουαρίου 2020
  Master Provider FASTBRACES
  Ολόκληρωθηκε η αναβάθμιση σε Master Provider από την αμερικανική εταιρεία FASTBRACES μετά απο την επιτυχή ολοκλήρωση του του απαιτούμενου αριθμού περιστατικών. Το σύστημα FASTBRACES® είναι ένας γρήγορος, ασφαλής, εύκολος και καλά ανεκτός τρόπος θεραπείας για να ισιώσετε τα δόντια σας που έχει εφαρμοστεί στις Η.Π.Α για περισσότερο απο 20 χρόνια με επιστημονική έρευνα δημοσιευμένη σε απόλυτα σεβαστή διεθνή ορθοδοντική βιβλιογραφία. Σαν ένας από τους ελάχιστους providers του συστήματος στην Κρήτη, έχουμε δει φανταστικά αποτελέσματα και έχουμε μεταμορφώσει πολλά χαμόγελα.
  Όλα σε 4 με το σύστημα Fast & Fixed της Bredent
  admin6 Ιουνίου 2018
  Όλα σε 4 με το σύστημα Fast & Fixed της Bredent
  Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι χάνοντας όλα τα δόντια είτε με την πάροδο της ηλικίας, είτε επειδή χαλάσαν και τα αμελήσαμε είτε απο ατύχημα , αυτό έχει μια τεράστια επίπτωση στην εμφάνιση του προσώπου, στην ποιότητα ζωής αλλά και στην αυτοπεποίθηση μας. Οι κινητές οδοντοστοιχίες είναι μια παραδοσιακή λύση η οποία εξασφαλίζει περιορισμένη επιτυχία. Πολλές φορές είναι άβολες και μη αποτελεσματικές στη μάσηση, ασταθείς και δημιουργούν ένα αίσθημα χαμηλής αυτοπεποίθησης.
  Fastbraces
  admin5 Ιουνίου 2018
  Fastbraces
  Στο οδοντιατρείο DENTALCARE φροντίζουμε πάντα να παρέχουμε ότι πιο καινοτόμο και σύγχρονης τεχνολογίας στην οδοντιατρική. Το σύστημα FASTBRACES® είναι ένας γρήγορος, ασφαλής, εύκολος και καλά ανεκτός τρόπος θεραπείας για να ισιώσετε τα δόντια σας που έχει εφαρμοστεί στις Η.Π.Α για περισσότερο απο 20 χρόνια με επιστημονική έρευνα δημοσιευμένη σε απόλυτα σεβαστή διεθνή ορθοδοντική βιβλιογραφία. Σαν ένας από τους ελάχιστους providers του συστήματος στην Κρήτη, έχουμε δει φανταστικά αποτελέσματα και έχουμε μεταμορφώσει πολλά χαμόγελα.

  Το οδοντιατρείο βρίσκεται στην Λεωφόρο 62 Μαρτύρων νούμερο 15, στο Ηράκλειο Κρήτης, ( περίπου 100 μέτρα μετά το ξενοδοχείο Καστέλο που είναι στην αρχή της Λεωφόρου και από την ίδια πλευρά της).

  Τηλέφωνο επικοινωνίας
  Email επικοινωνίας
  Ακολουθήστε μας!
  [wpdevart_like_box profile_id=”DentalPracticeNikosDramitinos” stream=”show” connections=”show” width=”300″ height=”350″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”el_GR”]
  Υπηρεσίες

  Γενική οδοντιατρική
  Παιδοδοντία
  Οδοντική χειρουργική
  Αισθητική οδοντιατρική
  Περιοδοντολογία
  Κινητή προσθετική
  Ακίνητη προσθετική
  Χειρουργική στόματος
  Ορθοδοντική

  Ωράριο Ιατρείου
  bt_bb_section_top_section_coverage_image