Γνωρίστε
την ομάδα μας!

Η πολύχρονη εμπειρία την οποία διαθέτουμε στην οδοντιατρική πράξη, μας οδήγησε στην θεραπεία κάνοντας χρήση των ειδικοτήτων της οδοντιατρικής καλύπτοντας κάθε ιατρική ανάγκη με αποτέλεσμα την συνεργασία με αξιόλογους και έμπειρους οδοντιάτρους.

Σκοπός μας τα λαμπερά σας χαμόγελα! Είναι στοίχημα για μας να έχουμε όλο και περισσότερους ικανοποιημένους ασθενείς και να συνεχίσουμε την ολοκληρωμένη παροχή οδοντιατρικών υπηρεσιών.

portfolio_08
portfolio_06
portfolio_05
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://dental-care.gr/wp-content/uploads/2022/07/dramitinos-nikolaos.jpg

Νικόλαος Δραμητινός

Φροντίζουμε με σεβασμό και αξιοπιστία τους ασθενείς μας, όπως ακριβώς θα θέλαμε να φροντίσουν κι εμάς.

https://dental-care.gr/wp-content/uploads/2020/01/tooth-brush.png

Υπηρεσίες Ιατρείου

Στο Ιατρείο αναλαμβάνουμε την πλήρη οδοντιατρική περίθαλψη ενηλίκων και παιδιών άνω των 10 ετών. Σε παιδιά κάτω των 10 ετών μπορεί να γίνει εξέταση, διάγνωση και οδηγίες-συμβουλές προς γονείς καθώς επίσης και εργασίες πρόληψης αλλά και χορήγηση βεβαιώσεων.

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Οι ασθενείς μας μιλάνε για εμάς

Ελάχιστα μπορούμε να πετύχουμε χωρίς τη δική σας βοήθεια. Μόνο με την αρμονική συνεργασία μπορούμε να εξασφαλίσουμε τη διατήρηση της στοματικής σας υγείας όχι μόνο τώρα αλλά και στο μέλλον

Sapho Kop
Google reviews

Ο γιατρός ήταν πολύ ευγενικός και επεξηγηματικός και με έκανε να νιώσω εξαρχής ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Έμεινα πραγματικά πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα των προσθετικών εργασιών που υλοποίησαν και θα συνιστούσα σε όλους ανεπιφύλακτα το συγκεκριμένο ιατρείο!!

Τονια Τσοποβιτς
Facebook reviews

Best Dentist I have ever been. Professional service & very kind and helpful staff. I definitely recommend to anyone looking for a great dental care!

Ανδριανός Συγριμής
Google reviews

Φοβερός επαγγελματίας προσιτός ως προς τον ασθενή, με εξαιρετικό προσωπικό. Εξηγεί όποια απορία δημιουργηθεί στο σχέδιο θεραπείας του ασθενή με απλό και κατανοητό τρόπο.

Natasha Turcan Grisan
Facebook reviews

A very good, professional Dentist and assistant ! Everything clean! Thanks a lot for your good job! Yorgu thank you for staying with my baby boy

Maristella Ouranou
Google reviews

Εξαιρετικός επαγγελματίας, ευγενικός και συνεπής στα ραντεβού του!! Πρόσχαρο και καταρτισμένο προσωπικό!! Πολύ όμορφος και ζεστός χώρος!!

Marianna Stratigi
Facebook reviews

Καταπληκτικός γιατρός, πλήρως καταρτισμένος, αγαπάει πολύ αυτό που κάνει κ το αποτέλεσμα , όλων αυτών των στοιχείων ,φαίνεται στα χαμόγελα των ασθενών του ! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

Αιμιλία Παπαγρηγοράκη
Google reviews

Άψογη εξυπηρέτηση από όλο το προσωπικό και τον γιατρο! Πολύ καθαρός χώρος και φιλόξενο. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη!!!

Jerry Lyk
Google reviews

Πολύ καθαρός χώρος με άριστη εξυπηρέτηση και κατάρτιση πολύ καλή διαχείριση των ραντεβού με τακτική υπενθύμιση!!

Nikos Kalivianakis
Google reviews

A really good dentist. He takes a lot of time for his patients and the practice is modern and contemporary. I also recommend visiting the dentist when visiting the island as a tourist. It’s best to call ahead of time and make an appointment. The location is also very central. You can walk directly to the shops.

Φροσω Μαθιουδακη
Google reviews

Dynamically target high-payoff intellectual capital for customized technologies and processes.

Giorgos Matthaiou
Google reviews
Άψογη εξυπηρέτηση. Πολύ σχολαστικός στη δουλειά του με λεπτομερειακή εξήγηση στην επέμβαση του. Ειλικρινά, πολύ ευχαριστημένος
Joannis Messaritakis
Google reviews
One of the best dentists on the island. The practice is state-of-the-art in medicine. I can only recommend!
https://dental-care.gr/wp-content/uploads/2023/11/xartis-dental-care-768x743.jpg

Στοιχεία Επικοινωνίας

Το πρώτο ραντεβού είναι σημαντικό μιας και σε αυτό γίνεται μια αρχική επικοινωνία με τον ασθενή και ξεκινά να χτίζεται μια σχέση εμπιστοσύνης με τον γιατρό , κάτι που είναι πολύ σημαντικό για το μέλλον.

  Το οδοντιατρείο βρίσκεται στην Λεωφόρο 62 Μαρτύρων νούμερο 15, στο Ηράκλειο Κρήτης, ( περίπου 100 μέτρα μετά το ξενοδοχείο Καστέλο που είναι στην αρχή της Λεωφόρου και από την ίδια πλευρά της).

  Τηλέφωνο επικοινωνίας
  Email επικοινωνίας
  Ακολουθήστε μας!
  [wpdevart_like_box profile_id=”DentalPracticeNikosDramitinos” stream=”show” connections=”show” width=”300″ height=”350″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”el_GR”]
  Υπηρεσίες

  Γενική οδοντιατρική
  Παιδοδοντία
  Οδοντική χειρουργική
  Αισθητική οδοντιατρική
  Περιοδοντολογία
  Κινητή προσθετική
  Ακίνητη προσθετική
  Χειρουργική στόματος
  Ορθοδοντική

  Ωράριο Ιατρείου
  bt_bb_section_top_section_coverage_image