Εµπειρίες Ασθενών

17 Ιανουαρίου 2014

reole

“Συνήθιζα να έχω μόνιμα προβλήματα µε την οδοντοστοιχία µου όχι µόνο όταν έτρωγα αλλά και όταν μιλούσα. Σε πολλές περιπτώσεις χαλάρωνε µε αποτέλεσμα να νιώθω αμήχανο. Από τη στιγμή που η οδοντοστοιχία µου στηρίζεται σε εμφυτεύματα, μένει σταθερή στη θέση της. Τα οδοντικά εμφυτεύματα µου δίνουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής.”

RenOΙe Η, 63, Επιχειρηματίας

 

 

gernard

“Με την πάροδο Tou χρόνοu, η κάτω οδοντοστοιχία µοu έπαψε να ταιριάζει απόλυτα. Η συνεχής διόρθωση τou προβλήματος δεν επαρκούσε πλέον. Τώρα πλέον έχω μια οδοντοστοιχία που στηρίζεται σε εμφυπύµατα µε αποτέλεσμα να μένει απολύτως ακίνητη Είμαι απολύτως ικανοποιημένος µε αυτή τη λύση και τη συνιστώ ανεπιφύλακτο. Νιώθω άλλος άνθρωπος”

 

 

 

empiria3

“Μετά από μια αποτυχημένη ενδοδοντική θεραπεία, έχασα το δεξί μπροστινό δόντι µου. Ήθελα να αναπληρώσω το κενό οπωσδήποτε. Έμαθα από τον οδοντίατρό µου ότι η αποκατάσταση µε εμφίτευµα ήταν η καλύτερη επιλογή για µένα και τελικά την προτίμησα. Η διαδικασία ήταν απολύτως απλή και κατανοητή. Προσωπικά συνιστώ τα οδοντικά εμφυτεύματα σε όλους.”

 

 

 

empiria4

“Επέλεξα τα εμφυτεύματα γιατί δεν ήθελα τα υγιή παρακείμενα δόντια µου να τροχιστούν χωρίς λόγο. Με τα εμφυτεύματα έκλεισαν τα κενά στα δόντια που µου προκαλούσαν αμηχανία, ιδιαίτερα όταν χαμογελούσα ή μιλούσα σε άλλους ανθρώπους. Επιπλέον, η επέμβαση ήταν απλή και ανώδυνη. Επιτέλους, μπορώ πλέον να χαμογελώ ελεύθερα! “

Το οδοντιατρείο βρίσκεται στην Λεωφόρο 62 Μαρτύρων νούμερο 15, στο Ηράκλειο Κρήτης, ( περίπου 100 μέτρα μετά το ξενοδοχείο Καστέλο που είναι στην αρχή της Λεωφόρου και από την ίδια πλευρά της).

Τηλέφωνο επικοινωνίας
Email επικοινωνίας
Ακολουθήστε μας!
[wpdevart_like_box profile_id=”DentalPracticeNikosDramitinos” stream=”show” connections=”show” width=”300″ height=”350″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”el_GR”]
Υπηρεσίες

Γενική οδοντιατρική
Παιδοδοντία
Οδοντική χειρουργική
Αισθητική οδοντιατρική
Περιοδοντολογία
Κινητή προσθετική
Ακίνητη προσθετική
Χειρουργική στόματος
Ορθοδοντική

Ωράριο Ιατρείου
bt_bb_section_top_section_coverage_image