Τοποθέτηση οδοντικού εμφυτεύματος

17 Ιανουαρίου 2014

Επειδή οι παραδοσιακές μέθοδοι αντικατάστασης δοντιών (όπως στεφάνες, γέφυρες, μερικές και πλήρεις οδοντοστοιχίες) έχουν μειονεκτήματα όσον αφορά την εμφάνιση και τη λειτουργικότητά τους, τα οδοντικά εμφυτεύματα θεωρούνται από πολλούς οδοντιάτρους ως η προτιμητέα μέθοδος για αντικατάσταση δοντιών.

Ο οδοντίατρος σας µε χαρά θα εξετάσει μαζί σας τη διαδικασία η οποία ταιριάζει στη δική σας συγκεκριμένη περίπτωση.

Παράδειγμα: Αντικατάσταση ενός δοντιού

1. Σχεδιασμός Θεραπείας

Το πρώτο βήμα στη θεραπεία είναι ο προσεχτικός σχεδιασμός, ο οποίος ξεκινά µε την ενδελεχή και λεπτομερειακή εξέταση της δικής σας στοματικής περίπτωσης. Με τη Βοήθεια ακτινογραφιών και εκμαγείων, ο ιατρός θα αποφασίσει το σχέδιο θεραπείας που ταιριάζει καλύτερα στη δική σας περίπτωση.

2. Τοποθέτηση του εμφυτεύματος

Το επόμενο βήμα είναι η τοποθέτηση του εμφυτεύματος στη σιαγόνα. Αυτή η διαδικασία λαµΒάνει χώρα στο οδοντιατρικό ιατρείο µε χρήση τοπικής αναισθησίας. Αφού τοποθετηθεί το εμφύτευμα, ακολουθεί η διαδικασία επούλωσης κατά την οποία γίνεται η οστεοενσωμάτωση. Το υγιές οστό είναι ικανό να διαμορφώσει ένα στενό δεσμό µε το εμφύτευμα μόλις σε 6 εβδομάδες.

3. Τεχνητά δόντια

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία επούλωσης, το εμφύτευμα αποτελεί ένα συμπαγές υπόβαθρο προκειμένου να τοποθετηθούν τα τεχνητά δόντια.

texnita_dontia

 

Φροντίζοντας τα οδοντικά σας εμφυτεύματα

Ακριβώς σαν τα φυσικά δόντια, τα εμφυτεύματα απαιτούν τακτικό έλεγχο και συνειδητή στοματική υγιεινή. Ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας των οδοντικών εμφυτευμάτων βασίζεται στο κατά πόσο θα κρατήσετε τα καινούργια σας δόντια καθαρά και χωρίς πλάκα. Ρωτήστε τον οδοντίατρό σας πως να φροντίζετε τα δόντια σας μετά τη θεραπεία µε εμφυτεύματα. Κατά τον τακτικό οδοντιατρικό έλεγχο, ο οδοντίατρος σας θα εκτιμήσει την επιτυχία της προσωπικής υγιεινής nou εφαρμόζετε. Με την κατάλληλη φροντίδα συμβάλλετε σε μεγάλο βαθμό στη μακρόχρονη συντήρηση των εμφυτευμάτων σας.

Πλεονεκτήματα των οδοντικών εμφυτευμάτων

 • Είναι η πλησιέστερη δυνατή απομίμηση των φυσικών δοντιών .
 • Χαρίζουν στα τεχνητά δόντια την απαιτούμενη σταθερότητα – απαραίτητη για τη μάσηση αλλά και για χαμόγελο µε αυτοπεποίθηση .
 • Δεν απαιτούν την τρόχιση των υγιών δοντιών προκειμένου να τοποθετηθεί µια παραδοσιακή γέφυρα.
 • Εξαφανίζουν τον πόνο που προκαλείται από οδοντοστοι­χίες οι οποίες µε την πάροδο του χρόνου δεν ταιριάζουν απόλυτα στο στόµα σας .
 • Βοηθούν στην προστασία του οστού των σιαγόνων.
 • Δεν υπάρχει η μείωση του οστού των σιαγόνων η οποία παρουσιάζεται στις κινητές οδοντοστοιχίες.
 • Σε μερικές περιπτώσεις συνεισφέρουν στη διατήρηση του σχήματος του προσώπου.

Πλεονεκτήματα των οδοντικών εμφυτευμάτων Straumann

 • Ελβετικά προϊόντα υψηλής ποιότητας που μπορείτε να εμπιστευθείτε
 • Εκτενής έρευνα και 30 χρόνια τεκμηριωμένης κλινικής εμπειρίας σε συνεργασία µε τα μεγαλύτερα παγκοσμίως Πανεπιστήμια και ιδρύματα και τη μεγαλύτερη επιστημονική εταιρία εμφυτευμάτων (ΙΤΙ®) .
 • Άριστα ποσοστά επιτυχίας – περισσότερο από 95% σε μια δεκαετή περίοδο
 • Η δημοφιλέστερη μέθοδος στον κόσμο καθώς έχουν τοποθετηθεί πάνω από 3 εκατομμύρια εμφυτεύματα
 • Μοναδική πατενταρισμένη επιφάνεια εμφυτεύματος της Straumann που μειώνει το διάστημα που πρέπει να περιμένετε για να τοποθετηθεί η τελική προσθετική εργασία πάνω στα εμφυτεύματά σας .
 • Παγκόσμια παρουσία και υποστήριξη των ιατρών και των ασθενών τους οπουδήποτε ανά την υφήλιο

Το οδοντιατρείο βρίσκεται στην Λεωφόρο 62 Μαρτύρων νούμερο 15, στο Ηράκλειο Κρήτης, ( περίπου 100 μέτρα μετά το ξενοδοχείο Καστέλο που είναι στην αρχή της Λεωφόρου και από την ίδια πλευρά της).

Τηλέφωνο επικοινωνίας
Email επικοινωνίας
Ακολουθήστε μας!
[wpdevart_like_box profile_id=”DentalPracticeNikosDramitinos” stream=”show” connections=”show” width=”300″ height=”350″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”el_GR”]
Υπηρεσίες

Γενική οδοντιατρική
Παιδοδοντία
Οδοντική χειρουργική
Αισθητική οδοντιατρική
Περιοδοντολογία
Κινητή προσθετική
Ακίνητη προσθετική
Χειρουργική στόματος
Ορθοδοντική

Ωράριο Ιατρείου
bt_bb_section_top_section_coverage_image