Πολλά μπορούν να συμβούν σε περίπου… 120 Μέρες

23 Φεβρουαρίου 2018

H φιλοσοφία του συστήματος FASTBRACES στηρίζεται στην αρχή ότι για να δώσουμε τα λειτουργικά και αισθητικά αποτελέσματα που πρέπει στον ασθενή, δεν χρειάζεται στις περισσότερες περιπτώσεις να γίνουν εξαγωγές δοντιών και ούτε ορθογναθικό χειρουργείο, σε αντίθεση με αυτό που εφαρμόζει η παραδοσιακή ορθοδοντική και επίσης στην δραστική μείωση του χρόνου της θεραπείας σε λιγότερο από το μισό στις περισσότερες περιπτώσεις και επομένως του κόστους.

Untitled

Αυτά επιτυγχάνονται χρησιμοποιώντας μια προηγμένη τεχνολογία, την οποία προσφέρει το βιοενεργητικό άγκιστρο Viazi®.

Η πεποίθηση είναι ότι κάθε άνθρωπος έχει γεννηθεί για να έχει οκτώ και όχι τέσσερις προγόμφιους. επίσης αν το στόμα του ανθρώπου υποθέσουμε ότι είναι ένα σπίτι, στόχος θα πρέπει να είναι να τελειοποιήσουμε το συγκεκριμένο σπίτι με βάση τα θεμέλια του, και όχι να το γκρεμίσουμε χτίζοντας το από την αρχή. Η αφαίρεση δοντιών στην ορθοδοντική θεραπεία έχει σαν αποτέλεσμα πολλές φόρες την παραβίαση των κληρονομικών χαρακτηριστικών του ανθρώπου κάτι που εκδηλώνεται πολλές φόρες με το να υποχωρούν προς τα μέσα τόσο το άνω όσο και το κάτω χείλος, με αποτέλεσμα να τονίζεται η μύτη.

Θεωρείται σημαντικό να “φοράει” ο ασθενής σιδεράκια όσο γίνεται για λιγότερο χρονικό διάστημα, δείχνοντας σεβασμό τόσο στην τσέπη του ασθενούς όσο και στην λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία του, αλλά και στην σημαντικά μικρότερη πιθανότητα να χαλάσουν τα δόντια.

Τέλος το σύστημα FASTBRACES αντιτάσσεται στην τοποθέτηση αγκίστρων (σιδεράκια) στο στόμα από πολύ μικρή ηλικία σε όποια μόνιμα δόντια έχει ο ασθενής πράγμα που αποτελεί συνήθως υπέρ θεραπεία , που οδηγεί σε πολύ μεγάλο χρόνο θεραπείας, σε υψηλό κόστος θεραπείας, σε άσκοπη ταλαιπωρία του ασθενούς και της οικογενείας του και τέλος σε πολύ άσχημα αποτελέσματα για την στοματική του υγιεινή (τερηδόνες, έντονη ουλίτιδα κ.α. ) στην περίπτωση που ο ασθενής δεν είναι ιδιαίτερα προσεκτικός με την στοματική του καθαριότητα.

Το σύστημα FASTBRACES που εφευρέθηκε ως φιλοσοφία, κατασκευάστηκε , κατοχυρώθηκε, εξελιχθηκε και τεκμηριώθηκε από τον διακεκριμένο στις ΗΠΑ καθηγητή Dr.Anthony Viazis έχει μια επιστημονική τεκμηρίωση 25 και πλέον χρόνια, και έχει θεραπεύσει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με απόλυτη επιτυχία.

Άρα σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό περιπτώσεων με στραβά δόντια που είναι και οι πιο συχνές, τα σιδεράκια FASTBRACES μπορούν να φέρουν ένα άριστο αποτέλεσμα με τα εξής πλεονεκτήματα σε σχέση με την παραδοσιακή ορθοδοντική :

  1. Λιγότερο από το μισό χρονικό διάστημα θεραπείας σε σχέση με την παραδοσιακή ορθοδοντική (σε ένα 80% περιπτώσεων 3 έως 10 μήνες).
  2. Δεν γίνονται εξαγωγές όπως γίνονται σε πολλές περιπτώσεις στην ορθοδοντική για εξοικονόμηση χώρου! (το οστό ακολουθεί τη ρίζα και δημιουργεί μια νέα αρχιτεκτονική ,έτσι δεν χρειάζονται χώροι)
  3. Αρκετά μικρότερο κόστος θεραπείας συνολικά.
  4. Μικρότερες δυνάμεις ανά τετραγωνικό χιλιοστό ρίζας λόγω μεγαλύτερης και ομοιόμορφης κατανομής δυνάμεων , και επομένως μεγαλύτερη ανεκτικότητα και λιγότερες ενοχλήσεις σε σχέση με τις δυνάμεις που ασκούν τα παραδοσιακά σύρματα. Σε αυτό συμβάλει και η σταδιακή τοποθέτηση των αγκίστρων όπως καθορίζει η φιλοσοφία και το πρωτόκολλο εφαρμογής του συστήματος Fastbraces.
  5. Απλοποίηση θεραπείας σε ένα 80% των περιπτώσεων της ορθοδοντικής.
  6. Το μόνο σύστημα ορθοδοντικής που με απόλυτη επιστημονική τεκμηρίωση 25 ετών , δεν προκαλεί ΠΟΤΕ απορροφήσεις ριζών. Οι δυνάμεις που ασκούνται από το τετράγωνης διατομής βιοενεργό σύρμα, προσμοιάζουν τις δυνάμεις ανατολής των δοντιών και εφαρμόζονται από την πρώτη μέρα της τοποθέτησης, μετακινώντας ταυτόχρονα μύλη και ρίζα !

Το οδοντιατρείο βρίσκεται στην Λεωφόρο 62 Μαρτύρων νούμερο 15, στο Ηράκλειο Κρήτης, ( περίπου 100 μέτρα μετά το ξενοδοχείο Καστέλο που είναι στην αρχή της Λεωφόρου και από την ίδια πλευρά της).

Τηλέφωνο επικοινωνίας
Email επικοινωνίας
Ακολουθήστε μας!
[wpdevart_like_box profile_id=”DentalPracticeNikosDramitinos” stream=”show” connections=”show” width=”300″ height=”350″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”el_GR”]
Υπηρεσίες

Γενική οδοντιατρική
Παιδοδοντία
Οδοντική χειρουργική
Αισθητική οδοντιατρική
Περιοδοντολογία
Κινητή προσθετική
Ακίνητη προσθετική
Χειρουργική στόματος
Ορθοδοντική

Ωράριο Ιατρείου
bt_bb_section_top_section_coverage_image