Fastbraces

5 Ιουνίου 2018

Ολόκληρωθηκε η αναβάθμιση σε Master Provider από την αμερικανική εταιρεία FASTBRACES μετά απο την επιτυχή ολοκλήρωση του του απαιτούμενου αριθμού περιστατικών.

Το σύστημα FASTBRACES® είναι ένας γρήγοροςασφαλήςεύκολος και καλά ανεκτός τρόπος θεραπείας για να ισιώσετε τα δόντια σας που έχει εφαρμοστεί στις Η.Π.Α για περισσότερο απο 20 χρόνια με επιστημονική έρευνα δημοσιευμένη σε απόλυτα σεβαστή διεθνή ορθοδοντική βιβλιογραφία. Σαν ένας από τους ελάχιστους providers του συστήματος στην Κρήτη, έχουμε δει φανταστικά αποτελέσματα και έχουμε μεταμορφώσει πολλά χαμόγελα.

Τα παραδοσιακά σιδεράκια μετακινούν τα δόντια σε δύο στάδια συνήθως σε μια συνολική περίοδο 2 χρόνων, πολλές φορές και περισσότερο. Τον πρώτο χρόνο, οι μύλες των δοντιών ευθυγραμμίζονται. Στο δεύτερο χρόνο η θεραπεία τοποθετεί στη σωστή θέση τις ρίζες των δοντιών. Απεναντίας τα σιδεράκια του συστήματος FASTBRACES® δουλεύουν με μια διαφορετική μηχανική αρχή και κατανέμοντας διαφορετικά τις δυνάμεις, κάνουν ταυτόχρονα μετακίνηση μύλης και ρίζας. Το πατενταρισμένο σύστημα χρησιμοποιεί ένα καινοτόμο άγκιστρο (bracket) και ένας ειδικής διατομής σύρμα για να διορθώνει τη θέση της ρίζας απο την πρώτη μέρα της εφαρμογής. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος συγκρινόμενο με τα παραδοσιακά σιδεράκια αντιθέτως λόγω του πολύ μικρότερου χρόνου που τα σιδεράκια είναι κολλημένα στα δόντια, οι κίνδυνοι τερηδόνας και ουλίτιδας μειώνονται δραστικά.

Η τεχνολογία FASTBRACES® αρχίζει να μετακινεί τις ρίζες των δοντιών σας απευθείας στην επιθυμητή θέση κουνώντας το δόντι κάτω απο ήπια πίεση, απο το πρώτο κιόλας ραντεβού. Με τα FASTBRACES® μπορείτε να προσδοκάτε να πάρετε τα τελικά αποτελέσματα συχνά με λιγότερη ευαισθησία σε περίπου 120 μέρες. Η ταχύτητα της θεραπείας και το υψηλής τεχνολογίας σύρμα σημαίνουν ότι θα ξοδέψετε λιγότερο χρόνο στο ιατρείο κάνοντας την θεραπεία πολύ πιο οικονομική σε σχέση με την παραδοσιακή ορθοδοντική. Κάθε περίπτωση εκτιμάται και κοστολογείται ανάλογα.
Η τεχνολογία FASTBRACES® έρχεται με εγγύηση εφόρου ζωής. Εάν στο μέλλον χρειαστεί να ξανακάνετε θεραπεία, τότε δεν έχετε πληρώσετε κάτι για αυτό.
Με το πατενταρισμένο τριγωνικό σχήμα των αγκίστρων (brackets), τις καινοτόμες τεχνικές, και το βιοενεργοποιούμενο τετράγωνης διατομής σύρμα, αυτή η νέα τεχνολογία αποτελεί επανάσταση στον τομές της ορθοδοντικής.

 

========================

 

Στο οδοντιατρείο DENTALCARE φροντίζουμε πάντα να παρέχουμε ότι πιο καινοτόμο και σύγχρονης τεχνολογίας στην οδοντιατρική.
Το σύστημα
FASTBRACES® είναι ένας γρήγορος, ασφαλής, εύκολος και καλά ανεκτός τρόπος θεραπείας για να ισιώσετε τα δόντια σας που έχει εφαρμοστεί στις Η.Π.Α για περισσότερο απο 20 χρόνια με επιστημονική έρευνα δημοσιευμένη σε απόλυτα σεβαστή διεθνή ορθοδοντική βιβλιογραφία. Σαν ένας από τους ελάχιστους providers του συστήματος στην Κρήτη, έχουμε δει φανταστικά αποτελέσματα και έχουμε μεταμορφώσει πολλά χαμόγελα.
Τα παραδοσιακά σιδεράκια μετακινούν τα δόντια σε δύο στάδια συνήθως σε μια συνολική περίοδο 2 χρόνων, πολλές φορές και περισσότερο. Τον πρώτο χρόνο, οι μύλες των δοντιών ευθυγραμμίζονται. Στο δεύτερο χρόνο η θεραπεία τοποθετεί στη σωστή θέση τις ρίζες των δοντιών. Απεναντίας τα σιδεράκια του συστήματος
FASTBRACES® δουλεύουν με μια διαφορετική μηχανική αρχή και κατανέμοντας διαφορετικά τις δυνάμεις, κάνουν ταυτόχρονα μετακίνηση μύλης και ρίζας. Το πατενταρισμένο σύστημα χρησιμοποιεί ένα καινοτόμο άγκιστρο (bracket) και ένας ειδικής διατομής σύρμα για να διορθώνει τη θέση της ρίζας απο την πρώτη μέρα της εφαρμογής. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος συγκρινόμενο με τα παραδοσιακά σιδεράκια αντιθέτως λόγω του πολύ μικρότερου χρόνου που τα σιδεράκια είναι κολλημένα στα δόντια, οι κίνδυνοι τερηδόνας και ουλίτιδας μειώνονται δραστικά.
Η τεχνολογία
FASTBRACES® αρχίζει να μετακινεί τις ρίζες των δοντιών σας απευθείας στην επιθυμητή θέση κουνώντας το δόντι κάτω απο ήπια πίεση, απο το πρώτο κιόλας ραντεβού. Με τα FASTBRACES® μπορείτε να προσδοκάτε να πάρετε τα τελικά αποτελέσματα συχνά με λιγότερη ευαισθησία σε περίπου 120 μέρες. Η ταχύτητα της θεραπείας και το υψηλής τεχνολογίας σύρμα σημαίνουν ότι θα ξοδέψετε λιγότερο χρόνο στο ιατρείο κάνοντας την θεραπεία πολύ πιο οικονομική σε σχέση με την παραδοσιακή ορθοδοντική. Κάθε περίπτωση εκτιμάται και κοστολογείται ανάλογα.
Η τεχνολογία
FASTBRACES® έρχεται με εγγύηση εφόρου ζωής. Εάν στο μέλλον χρειαστεί να ξανακάνετε θεραπεία, τότε δεν έχετε πληρώσετε κάτι για αυτό.
Με το πατενταρισμένο τριγωνικό σχήμα των αγκίστρων (
brackets), τις καινοτόμες τεχνικές, και το βιοενεργοποιούμενο τετράγωνης διατομής σύρμα, αυτή η νέα τεχνολογία αποτελεί επανάσταση στον τομές της ορθοδοντικής.

Το οδοντιατρείο βρίσκεται στην Λεωφόρο 62 Μαρτύρων νούμερο 15, στο Ηράκλειο Κρήτης, ( περίπου 100 μέτρα μετά το ξενοδοχείο Καστέλο που είναι στην αρχή της Λεωφόρου και από την ίδια πλευρά της).

Τηλέφωνο επικοινωνίας
Email επικοινωνίας
Ακολουθήστε μας!
[wpdevart_like_box profile_id=”DentalPracticeNikosDramitinos” stream=”show” connections=”show” width=”300″ height=”350″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”el_GR”]
Υπηρεσίες

Γενική οδοντιατρική
Παιδοδοντία
Οδοντική χειρουργική
Αισθητική οδοντιατρική
Περιοδοντολογία
Κινητή προσθετική
Ακίνητη προσθετική
Χειρουργική στόματος
Ορθοδοντική

Ωράριο Ιατρείου
bt_bb_section_top_section_coverage_image