Όλα σε 4 με το σύστημα Fast & Fixed της Bredent

6 Ιουνίου 2018

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι χάνοντας όλα τα δόντια είτε με την πάροδο της ηλικίας, είτε επειδή χαλάσαν και τα αμελήσαμε είτε απο ατύχημα , αυτό έχει μια τεράστια επίπτωση στην εμφάνιση του προσώπου, στην ποιότητα ζωής αλλά και στην αυτοπεποίθηση μας.
Οι κινητές οδοντοστοιχίες είναι μια παραδοσιακή λύση η οποία εξασφαλίζει περιορισμένη επιτυχία. Πολλές φορές είναι άβολες και μη αποτελεσματικές στη μάσηση, ασταθείς και δημιουργούν ένα αίσθημα χαμηλής αυτοπεποίθησης.
Εάν έχετε χάσει όλα σας τα δόντια, μια νέα εναλλακτική λύση είναι το ALL on 4 System δηλαδή, όλα τα δόντια ακίνητα αμέσως σε 4 εμφυτεύματα και αμέσως μετά τις ενδεχόμενες εξαγωγές των υπολειπόμενων δοντιών.

Καθώς απαιτούνται λιγότερα εμφυτεύματα για να υποστηρίξουν την γέφυρα, ο αριθμός των επισκέψεων μειώνεται δραστικά και αυτή η πρωτοποριακή τεχνική μειώνει την πιθανότητα να χρειαστεί ανάπλαση οστού με μόσχευμα και έξτρα χειρουργεία.
Η λύση του συστήματος (all – on – 4 ) επιτρέπει στον εμφυτευματολόγο οδοντίατρο να τοποθετήσει τα δόντια την ίδια μέρα της επέμβασης για τη τοποθέτηση των εμφυτευμάτων.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ALL – ON – 4

  1. Μειώνεται η ανάγκη για μοσχεύματα στο κόκαλο καθώς η ειδική κλίση και μέγεθος των δύο ακραίων εμφυτευμάτων εξασφαλίζει μια ασφαλή σταθερότητα και συγκράτηση του οδοντικού τόξου.

  2. Γρηγορότερη θεραπεία και συντομότερη περίοδος επούλωσης καθώς δεν χρειάζεται χρόνος επούλωσης μεταξύ χειρουργικής τοποθέτησης εμφυτευμάτων και προσθετικής δοντιού.

  3. Ευέλικτες επιλογές. Μπορείτε να επιλέξετε μια τελική προσθετική λύση η οποία να ταιριάζει καλύτερα στον τρόπο ζωής σας.

  4. Επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι έχει βεβαιωμένη επιτυχία για πάνω απο μια δεκαετία.

Το οδοντιατρείο βρίσκεται στην Λεωφόρο 62 Μαρτύρων νούμερο 15, στο Ηράκλειο Κρήτης, ( περίπου 100 μέτρα μετά το ξενοδοχείο Καστέλο που είναι στην αρχή της Λεωφόρου και από την ίδια πλευρά της).

Τηλέφωνο επικοινωνίας
Email επικοινωνίας
Ακολουθήστε μας!
[wpdevart_like_box profile_id=”DentalPracticeNikosDramitinos” stream=”show” connections=”show” width=”300″ height=”350″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”el_GR”]
Υπηρεσίες

Γενική οδοντιατρική
Παιδοδοντία
Οδοντική χειρουργική
Αισθητική οδοντιατρική
Περιοδοντολογία
Κινητή προσθετική
Ακίνητη προσθετική
Χειρουργική στόματος
Ορθοδοντική

Ωράριο Ιατρείου
bt_bb_section_top_section_coverage_image