Είναι ο οδοντίατρος κατάλληλος για να εφαρμόσει ενέσιμες θεραπείες BOTOX και υαλουρονικού;

19 Οκτωβρίου 2017

Είναι ο οδοντίατρος κατάλληλος για να εφαρμόσει ενέσιμες θεραπείες BOTOX και υαλουρονικού;

Τα τελευταία χρόνια, στις προηγμένες χώρες του κόσμου, οι οδοντίατροι που ασχολούνται με την αισθητική του στόματος συνολικά, δηλαδή με την σχεδίαση και δημιουργία ωραίου χαμόγελου, που αποτελεί ίσως το πιο κυρίαρχο στοιχείο της αισθητικής του προσώπου, έχουν βάλει στην καθημερινή πρακτική τους τόσο το Botox, όσο και τα δερματικά fillers υαλουρονικού οξέος, επιπλέον της παραδοσιακής δουλειάς τους.

m

Λένε ότι μέσα στο συνολικό “lifting” χαμόγελου, εκτός την λεύκανση των δοντιών, τις όψεις πορσελάνης και τις λοιπές καθαρά ενδοστοματικές, οδοντιατρικές επεμβάσεις, δεν μπορεί να μην συμπεριλαμβάνονται αυτές οι ενέσιμες μη επεμβατικές αισθητικές θεραπείες στο δέρμα του προσώπου.

Το σβήσιμο των ρυτίδων έκφρασης ή το γέμισμα στατικών ρυτίδων, η αισθητική των χειλέων, είναι απόλυτα συνυφασμένα στοιχεία της συνολικής αισθητικής απόδοσης και εξαρτιόνται πολλές φορές από σκελετικά και οδοντικά δεδομένα που μόνο ο οδοντίατρος γνωρίζει εξειδικευμένα και μπορεί να σχεδιάσει εξατομικευμένα και συνδυαστικά. Επομένως, οι οδοντίατροι ίσως είναι οι πλέον εξειδικευμένοι και εξοικειωμένοι επαγγελματίες υγείας όσον αφορά την αισθητική του προσώπου συνολικά.

Οι οδοντίατροι είναι πολύ καλά εκπαιδευμένοι στο μυϊκό σύστημα και την ανατομία του προσώπου και κανένας άλλος γιατρός δεν μπορεί να δώσει μια ένεση καλύτερα από έναν εξειδικευμένο και πεπειραμένο οδοντίατρο. Έχει πράγματι το πιο απαλό και εξοικειωμένο χέρι στα ενέσιμα σε ευαίσθητες περιοχές.

Είναι δε ο πλέον ειδικός για να παρέχει τοπική αναισθησία στην περιοχή των γνάθων και του προσώπου, άρα στην περίπτωση των εγχύσεων υαλουρονικού, μπορεί να προσφέρει ανώδυνη θεραπεία σε σχέση με τις αναποτελεσματικές, επιφανειακής δράσης αναισθητικές κρέμες που εφαρμόζουν άλλες ειδικότητες . Οι οδοντίατροι εξάλλου χρησιμοποιούν το Botox με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα για τη θεραπεία οδοντιατρικών προβλημάτων όπως οι διαταραχές της κροταφογναθικής άρθρωσης , και του μασητήρα μυ , αλλά και σαν αντιμετώπιση του ουλικού χαμόγελου.

Το οδοντιατρείο βρίσκεται στην Λεωφόρο 62 Μαρτύρων νούμερο 15, στο Ηράκλειο Κρήτης, ( περίπου 100 μέτρα μετά το ξενοδοχείο Καστέλο που είναι στην αρχή της Λεωφόρου και από την ίδια πλευρά της).

Τηλέφωνο επικοινωνίας
Email επικοινωνίας
Ακολουθήστε μας!
[wpdevart_like_box profile_id=”DentalPracticeNikosDramitinos” stream=”show” connections=”show” width=”300″ height=”350″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”el_GR”]
Υπηρεσίες

Γενική οδοντιατρική
Παιδοδοντία
Οδοντική χειρουργική
Αισθητική οδοντιατρική
Περιοδοντολογία
Κινητή προσθετική
Ακίνητη προσθετική
Χειρουργική στόματος
Ορθοδοντική

Ωράριο Ιατρείου
bt_bb_section_top_section_coverage_image