Η οδοντιατρική του 21ου αιώνα..

17 Ιανουαρίου 2014

dentist 3Η οδοντιατρική του 21ου αιώνα απέχει έτη φωτός από την παλιά παραδοσιακή οδοντιατρική που γνώρισαν οι γονείς μας και οι παππούδες μας, αλλά ακόμα και από αυτήν που οι σημερινοί 30άρηδες και 40άρηδες ενδεχομένως βίωσαν στα μαθητικά και πιο νεανικά τους χρόνια.

Στην εποχή μας τα υγιή και όμορφα δόντια θεωρούνται δείγμα πολιτισμού αλλά και ευπρεπούς κοινωνικής αποδοχής. Οι απαιτήσεις για αισθητική του χαμόγελου είναι ψηλότερες από ποτέ. Η ανεπαρκής αποστείρωση – καθαριότητα – υγιεινή δεν συγχωρείται πλέον στις μέρες μας, ενώ η διάθεση του ελεύθερου χρόνου γίνεται ολοένα και δυσκολότερη υπόθεση για τον σύγχρονο άνθρωπο. Όλες αυτές τις απαιτήσεις και ιδιαιτερότητες της εποχής είναι πλέον σε θέση να υπερκαλύψει η σημερινή οδοντιατρική επιστήμη και τεχνολογία και επιπλέον είναι σε θέση να δώσει αφάνταστες για άλλες εποχές θεραπευτικές και προσθετικές λύσεις ακόμα και να διώξει γνωστές παλιές φοβίες, προκαταλήψεις, πόνους, ταλαιπωρίες του παρελθόντος. Όλα όσα έκαναν παλαιότερα τον οδοντίατρο “αντιπαθή” Όπως ο πόνος, ο φόβος του τροχού, της βελόνας, η ταλαιπωρία στους χώρους αναμονής, η αδυναμία εύρεσης σωστών θεραπευτικών λύσεων σε πολλές περιπτώσεις, όλα αυτά δεν έχουν πια καμία θέση στο σύγχρονο οδοντιατρείο.

Το κάθε σύγχρονο οδοντιατρείο που παρακολουθεί τις ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις, που εφαρμόζει τις πιο νέες αναγνωρισμένες επιστημονικά μεθόδους και κανόνες θεραπείας, υγιεινής, λειτουργικότητας είναι σε θέση πλέον να καλύψει κάθε ανάγκη, να σώσει δόντια που άλλοτε οδηγούνταν εύκολα στην “τανάλια”, αλλά και να αποκαταστήσει στο ακέραιο τα δόντια που έχουν χαθεί δίνοντας τους το 100% σχεδόν της λειτουργικότητας και της αισθητικής τους.

iatreio2

iatreio10

Το οδοντιατρείο βρίσκεται στην Λεωφόρο 62 Μαρτύρων νούμερο 15, στο Ηράκλειο Κρήτης, ( περίπου 100 μέτρα μετά το ξενοδοχείο Καστέλο που είναι στην αρχή της Λεωφόρου και από την ίδια πλευρά της).

Τηλέφωνο επικοινωνίας
Email επικοινωνίας
Ακολουθήστε μας!
[wpdevart_like_box profile_id=”DentalPracticeNikosDramitinos” stream=”show” connections=”show” width=”300″ height=”350″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”el_GR”]
Υπηρεσίες

Γενική οδοντιατρική
Παιδοδοντία
Οδοντική χειρουργική
Αισθητική οδοντιατρική
Περιοδοντολογία
Κινητή προσθετική
Ακίνητη προσθετική
Χειρουργική στόματος
Ορθοδοντική

Ωράριο Ιατρείου
bt_bb_section_top_section_coverage_image