Σε όλη μου τη ζωή έχω ουλικό χαμόγελο και δεν μου αρέσει πολύ. Υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει ώστε να αποκατασταθεί το χαμόγελο μου και να γίνει λιγότερο “ουλικό” ώστε να φαίνονται περισσότερο τα δόντια μου;”

 s

   Όπως γίνεται με πολλά θέματα υγειονομικής φροντίδας οι λύσεις στα αισθητικά προβλήματα εξαρτώνται κατά πολύ από την αιτία τους. Λοιπόν, μπορούμε να πούμε ότι τα ούλα μας φαίνονται ελάχιστα όταν χαμογελάμε, αλλά σίγουρα αυτό δεν αρκεί.

   Αν έχετε μεγάλο όγκο ούλων, μια υπερβολική αύξηση των ουλικών ιστών που αποκρύπτουν τα δόντια, τότε με μια απλή χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση της περίσσειας και την αποκάλυψη των υποκείμενων δοντιών, ίσως αυτό να είναι ότι ακριβώς χρειάζεται.

   Αν τα δόντια σας είναι σχετικά μικρά, η τοποθέτηση όψεων ή στεφανών μπορεί να αλλάξει το σχήμα τους.

  Αν συνυπάρχουν και προβλήματα ( κακή δήξη – σύγκλειση δοντιών ), ίσως να χρειάζεται ορθοδοντική παρέμβαση και θεραπεία για την μετακίνηση των δοντιών με ορθοδοντικά σιδεράκια ή με διαφανή μηχανήματα διευθέτησης ώστε να αλλάξει η θέση των δοντιών και κατά συνέπεια και η θέση της γραμμής των ούλων.
Αν η αναλογία δοντιού – ούλων είναι φυσιολογική τότε και η δήξη είναι φυσιολογική.

  Αν έχετε υψηλή γραμμή χαμόγελου ή σχετικά μικρό οδοντικό τόξο, μπορεί να χρειαστούν και άλλες λύσεις όπως μια επέμβαση αναδιευθέτησης της γνάθου.

Αφήστε τον οδοντίατρο σας να κάνει σωστή αξιολόγηση του στόματος σας, ανάλυση χαμόγελου και να βρει την κατάλληλη θεραπεία και λύση ώστε να αποκτήσετε το επιθυμητό χαμόγελο.

Το οδοντιατρείο βρίσκεται στην Λεωφόρο 62 Μαρτύρων νούμερο 15, στο Ηράκλειο Κρήτης, ( περίπου 100 μέτρα μετά το ξενοδοχείο Καστέλο που είναι στην αρχή της Λεωφόρου και από την ίδια πλευρά της).

Τηλέφωνο επικοινωνίας
Email επικοινωνίας
Ακολουθήστε μας!
[wpdevart_like_box profile_id=”DentalPracticeNikosDramitinos” stream=”show” connections=”show” width=”300″ height=”350″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”el_GR”]
Υπηρεσίες

Γενική οδοντιατρική
Παιδοδοντία
Οδοντική χειρουργική
Αισθητική οδοντιατρική
Περιοδοντολογία
Κινητή προσθετική
Ακίνητη προσθετική
Χειρουργική στόματος
Ορθοδοντική

Ωράριο Ιατρείου
bt_bb_section_top_section_coverage_image