Η απώλεια των δοντιών σε μεγαλύτερη ηλικία δεν είναι αναπόφευκτη.

28 Σεπτεμβρίου 2016

“Από τη δεκαετία του 1960, τα ποσοστά των ανθρώπων χωρίς δόντια ηλικίας 55-64 ετών έχουν πέσει δραματικά μέχρι και 60%, χάρη στην προληπτική φροντίδα και τις επιστημονικές εξελίξεις στον τομέα της οδοντιατρικής.”

elderly_almagemet1

    Με την καλή στοματική υγιεινή και την τακτική φροντίδα και θεραπεία των δοντιών τους από τον οδοντίατρο, οι ενήλικες διατηρούν τα φυσικά τους δόντια περισσότερο. Οι νέες τεχνολογίες έχουν παρατείνει τη διάρκεια ζωής των δοντιών. Καθώς οι άνθρωποι μεγαλώνουν, είναι ιδιαιτέρως σημαντικό να εφαρμόζουν ένα καλό σχήμα φροντίδας των δοντιών τους στο σπίτι, με το επιμελές και καθημερινό βούρτσισμα και οδοντικό νήμα, επειδή η συσσώρευση της οδοντικής πλάκας συμβαίνει πιο γρήγορα όταν η στοματική υγιεινή παραμελείται, αυξάνοντας έτσι τον κίνδυνο για ανάπτυξη τερηδόνας των δοντιών και περιοδοντικής νόσου (παθήσεων των ούλων). Οι τακτικές εξετάσεις από τον οδοντίατρο και ο επαγγελματικός καθαρισμός των δοντιών μπορούν να βοηθήσουν στο να εξασφαλιστεί ότι τα δόντια σας θα κρατήσουν μια ζωή.

 

 

Το οδοντιατρείο βρίσκεται στην Λεωφόρο 62 Μαρτύρων νούμερο 15, στο Ηράκλειο Κρήτης, ( περίπου 100 μέτρα μετά το ξενοδοχείο Καστέλο που είναι στην αρχή της Λεωφόρου και από την ίδια πλευρά της).

Τηλέφωνο επικοινωνίας
Email επικοινωνίας
Ακολουθήστε μας!
[wpdevart_like_box profile_id=”DentalPracticeNikosDramitinos” stream=”show” connections=”show” width=”300″ height=”350″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”el_GR”]
Υπηρεσίες

Γενική οδοντιατρική
Παιδοδοντία
Οδοντική χειρουργική
Αισθητική οδοντιατρική
Περιοδοντολογία
Κινητή προσθετική
Ακίνητη προσθετική
Χειρουργική στόματος
Ορθοδοντική

Ωράριο Ιατρείου
bt_bb_section_top_section_coverage_image